evenimente corporate
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Evenimente corporate in Colibita

De cele mai multe ori cand vorbim despre o locatie avem in vedere zona in care aceasta se afla, obiectivele culturale pe care le putem vizita si alte tipuri de activitati recreationale cu care sa iti umpli timpul. Insa, un nou trend care se practica din ce in ce mai des in companii sunt evenimentele corporate cu scopul comunicarii mai eficiente in cadrul echipei, sau pentru specializarea angajatiilor pe anumite arii de interes. Cele mai utilizate metode pentru aceste ocazii sunt traing-urile si team building-urile.

O prima problema cu care se confrunta organizatorii unui eveniment corporate este locatia in care sa se desfasoare evenimentul. Aceasta trebuie sa fie aleasa pe placul tuturor astfel incat in pauze, participantii sa aiba ce sa admire si cu ce sa isi ocupe timpul. WorkTeamFun iti sugereaza ca pentru ocazii de acest gen sa alegi Fisherman`s Resort care este deschis pentru tine atat in weekend cat si in timpul saptamanii.Aceasta reprezentand o locatie premium care prin profesionalism si dedicatie nu te va dezamagi deloc, din contra evenimentele pe care le doresti organizate in acest loc, vor depasi asteptarile participantilor.

Pe langa peisajele minunate si confortul locatiei, Fisherman`s iti pune la dispozitie cele mai avansate facilitati pentru ca evenimentul corporate pe care ti-l doresti sa fie exceptional. Astfel ai la dispozitie 2 sali: sala de conferinte usor de configurat care acomodeaza 50 de participanti, dotata cu ecran de proiectie, proiector, mini-bar si un salon modular cu un total de 160 de locuri, ideal pentru mese festive, aniversari, petreceri. Daca ai nevoie de o pauza interactiva de la treburile serioase te poti destresa printr-un joc de fotbal sau tenis pe spatiul verde al pensiunii sau daca vremea tine cu tine poti sa profiti de baza nautica care iti permite sa te distrezi cu hidrobiciclete, barci, caiace, sau mini-yacht pentru plimbari pe lac. La finalul evenimentelor poti chiar sa iti aduni toata echipa pentru o petrecere tematica la caldura focului de tabara, la discutii despre viata si alte activitati de grup.

Te-am convins? Fisherman`s Resort este gazada ta de incredere pentru evenimente corporate de orice tip. Te invitam sa treci pragul locatiei cu multa caldura si incredere.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

Echipa Fisherman’s Resort are misiunea de a-ti pune la dispozitie toate conditiile necesare pentru a te bucura in mod real de timpul liber pe care alegi sa il petreci aici cu cei dragi tie. Diversele activitati de agrement oferite au menirea sa aduca placere si buna dispozitie tuturor celor care aleg sa treaca pragul acesei locatii.

Echipa WorkTeamFun iti recomanda cu toata increderea Fisherman`s Resort pentru evenimentele corporate de inalta calitate organizate in acest loc!

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.