evenimente corporate
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Fisherman’s Resort – gazda ideala pentru evenimente corporate

Colibita este in fiecare sezon pentru multi turisti destinatia ideala de escapada si relaxare la final de saptamana. Insa, Fisherman’s Resort  reprezinta o oaza de liniste care merita sa fie vizitata chiar si in timpul saptamanii.  Aici ai posibilitatea organizarii unor evenimente corporate in conditii excelente datorita facilitatilor din cadrul resortului. 

In aceasta vara iti recomandam sa mergi cu echipa ta si sa-ti planifici un eveniment de tip team building in locatie deoarece colegii vor fi impresionati de peisajele deosebite din Colibita. De asemenea, aici marea se intalneste cu muntele si astfel locatia este pe placul tuturor. O idee benefica pentru intreaga echipa este sa fie organizate training-uri interne pe diferite teme, iar in timpul saptamanii sa le oferi colegilor ocazia sa acumuleze cunostinte noi, sa se dezvolte personal si bineinteles o data cu acestea sa se bucure de privelistile minunate din Colibita.

Fisherman’s Resort pune la dispozitia oaspetilor o sala de conferinte cu capacitate de 60 de persoane, aceasta este dotata modern cu ecran de proiectie,  proiector, wi-fi si mini-bar. De asemenea, poti profita si de salonul modular cu terasa pentru 200 de persoane in care se pot organiza mese festive, aniversari sau chiar petreceri. O noutate in locatie este un cort imens (poate acomoda pana la 350 persoane) pe structura de aluminiu care permite desfasurarea de activitati de grup pe orice vreme, deci organizatorii nu mai trebuie sa se ingrijoreze de cum va fi timpul la momentul evenimentului.  Un alt avantaj de care te poti bucura in locatie dupa evenimentele corporate este SPA-ul din resort unde iti poti petrece cateva ore de relaxare in piscina incalzita, jacuzzi si masaj profesionist. 

Asadar, pentru un eveniment corporate care sa despaseasca asteptarilor echipei tale iti recomandam cu toata  increderea Fisherman’s Resort care este disponibil atat in weekend cat si in timpul saptamanii. Datorita facilitatilor premium, a ospitalitaii gazdelor dar si a zonei turistice locatia este excelenta pentru organizarea unor evenimente de exceptie!

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Fisherman’s Resort deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.