Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Munca in Echipa, Teambuilding

Echipa Work Team Fun la Poiana Marului

Vizitand pentru prima data zona Poiana Marului din Judetul Caras Severin, am ramas placut impresionati de peisajul ca “din poveste”. Stilul traditionalist, clasic, precum si mancarea cu specific traditional romanesc ne-au cucerit din prima. Daca iti doresti sa iesi din cotidian, si sa le oferi angajatilor tai o experienta memorabila, zona ar putea fi locul potrivit datorita peisajelor “breath taking”, a aerului foarte oxigenat si a numeroaselor locuri ce pot fi vizitate (Schitul Poiana Marului, Cascada Sucu, Coada Lacului, etc).

In acest team building am avut alaturi oameni foarte implicati si care ne-au demonstrat ca stiu cat este de important rolul fiecaruia atunci cand echipa isi doreste obtinerea unui rezultat cat mai bun. Da, atunci cand vizam rezultate excelente trebuie sa avem o echipa in care oamenii sunt implicati si toti isi doresc sa contribuie la obiectivul comun.

O echipa bine inchegata are la baza o cultura bine definita si cunoscuta de toti membrii echipei. Pentru o coeziune cat mai buna, cultura de echipa se bazeaza pe incredere reciproca, comunicare, colaborare si nu in ultimul rand construirea unui mediu de invatare care sa functioneze in mod continuu. Acest lucru l-am putut observa si acum intr-o echipa sudata, a carei culturi organizationala a putut fi resimtita inca de la primele interactiuni.

Astfel se poate crea și oferi mediu prielnic de valorificare a propriilor talente, competente si abilitati, obtinandu-se astfel o si mai mare eficienta si rezultate si mai bune.

Implicarea oamenilor din cadrul companiei este extrem de importanta pentru succesul organizational, nu doar al echipei, de aceea este necesar sa le cream un mediu propice de invatare si dezvoltare continua pentru creste si gradul de implicare.

Stim cu totii ca in momentul in care incetam sa mai invatam, incetam sa mai obtinem rezultate sau sa excelam. Managerii companiei sunt direct raspunzatori de dezvoltarea angajatilor sai, si implicit de rezultatele lor, fie ele bune sau rele.

Daca esti proprieterul sau managerul unei Pensiuni sau a unui Hotel

Daca esti proprieterul sau managerul unei Pensiuni sau a unui Hotel care ofera servicii de calitate, peste medie, ai posibilitatea organizarii evenimentelor pentru companii, teambuildinguri, traininguri si iti doresti sa te promovam, dar sa te si recomandam clienților noștri astfel incat sa ai in locatia ta grupuri care sa iti ofere un grad de ocupare ridicat si in extrasezon, te putem ajuta.

Daca iti doresti si tu un teambuilding pentru dezvoltarea si motivarea echipei!

Daca iti doresti si tu un teambuilding pentru dezvoltarea si motivarea echipei, daca vrei sa ii ajuti pe oamenii din echipa ta sa se cunoasca mai bine, sa lucreze mai bine impreuna, sa dezvolti comunicarea, sa performeze si sa stie cum sa reactioneze in fata provocarilor, alege un progarm de teambuilding personalizat realizat de o echipa specializata in acest domeniu. Traineri si psihologi organizationali, care creaza activitati indoor, outdoor, si activitati extreme pentru echipa ta.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.