descopera romania
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Descopera Romania prin Team Building

Se aproprie sezonul drumetiilor iar cu acest prilej probabil esti in cautarea unei locatii in care sa iti petreci un weekend sau cateva zile in echipa. Ai fost vreodata in zona muntilor Apuseni? In cazul in care nu ai fost sau iti doresti sa te reintorci in acea zona, iti propunem cateva obiective turistice si o locatie ideala in care sa de bucuri de natura si de frumusetea zilelor linistite.

Pensiunea Ana si Irina iti ofera tot confortul de care ai nevoie pentru a petrece relaxat cateva zile de neuitat in care sa descoperi minunatiile din zona Belis, locatie recomandata de echipa WorkTeamFun. Odata cu cazarea in aceasta locatie ai acces cu usurinta la obiectivele turistice din zona pe care le poti explora. Pentru inceput iti pot sugera sa faci o vizita Barajului Belis-Fantanele care este un lac artificial de acumulare din Muntii Gilaului din judetul Cluj. Acest loc este incarcat istoric astfel incat in perioada anilor 1970-1974 locuitorii vechii comune Beliș au fost nevoiți să se strămute pe actualul amplasament al satului. In prezent se mai pot admira ruinele acestor locuri de demult in perioadele secetoase in care nivelul apei din Baraj scade. Totusi, acest loc prezinta un peisaj splendid demn de fotografiat si admirat deoarece intreaga natura este oglindita in apa lacului.

Un alt obiectiv turistic „must-see” este Cascada Valul Miresei care este cunoscuta si sub numele de Casada Rachitele. Aici puteti sa va bucurati de drumetiile din natura de pe drumul cascadei si va puteti linistii spiritual ascultand sursurul apei in surdina. Cele doua trepte ale cascadei sunt spectaculoase, impreuna formeaza o cadere de 50m inaltime. Pe drumul spre cascada se poate ajunge pe jos sau cu masina.

Mai mult, in aceasta zona mai exista o comoara nationala care trebuie neaparat vizitata de toti locuitorii Romaniei si nu numai. Este vorba de Pestera Scarisoara in care exista al doilea cel mai mare ghetar subteran din intreaga lume, care are o vechime de peste 3000 de ani. Aceasta a fost declarata monument al naturii si rezervatie speologica.

Pensiunea Ana si Irina din Belis iti ofera un centru spa cu piscina in care te poti destinde corespunzator in urma plimbarilor la obiectivele prezentate mai sus. Pe langa aceasta, poti face activitati atat indoor cat si outdoor, aceasta fiind dotata cu foisor, trambulina, teren sintetic pe care poti juca linistit un fotbal cu prietenii sau colegii de munca. Totodata, meniul restaurantul disponibil la aceasta pensiune este bogat in feluri traditionale delicioase atent pregatite pentru a satisface fiecare gust.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Pensiunea Ana si Irina deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.