delta dunarii
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Delta Dunarii – o experienta de vis

Noi, romanii ne putem mandri cu un loc uimitor care se afla pe teritoriul tarii noastre si are posibilitatea de a ne gazdui in fiecare sezon. Fie ca este vara sau iarna, Delta Dunarii nu isi poate pierde spectaculozitatea si unicitatea existand variante activitati si locuri de explorat in acest loc. Bineinteles, datorita frumusetii sale in aceasta locatie nu iti poti petrece o simpla vacanta aceasta devenind mai degraba o experienta cum numai in vise poti intalni. Odata ajuns in acest taram de poveste iti garantam ca iti vei dori sa te reintorci de fiecare data fiindca nu iti ajung cateva zile pentru a descoperi in profunzime lucrurile minunate care exista aici.

WorkTeamFun iti recomanda locatia Green Village Resort unde vei gasi un loc gandit si amenajat pentru ca tu sa te poti relaxa si sa te bucuri de aceasta experienta in confortul ideal. Activitatile pe care le poti face in Delta sunt potrivite pentru fiecare ocazie atat pentru o vacanta cu familia cat si pentru un team building in adevaratul sens al cuvantului. Printre cele mai inedite experiente tipice acestei zone se regasesc: pescuitul,ski nautic,aquagym,tir cu arcul iar pentru cei care isi doresc activitati mai relaxante in care sa isi adune energia pozitiva exista: cursuri de gatit cu degustare de vinuri,birdwatching si plimbari cu caiacul. De asemenea daca vizitezi Green Village Resort intr-o perioada mai nefavorabila din punct de vedere termic te poti destinde in bliblioteca locatiei sau in sala de cinema amenajata special .

Totalitatea facilitatilor intalnite in aceasta locatie sunt create special pentru ca vizitatorii acesteia sa se simta intr-un taram magic. Din acest motiv vei avea impresia unei alte lumi admirand si bucurandu-te de aceasta locatie incredibila. Restaurantul locatiei este pregatit sa iti incante papilele gustative cu unele din cele mai gustoase bucate gatite cu ingrediente proaspat adunate din gradina pensiunii pentru ca savoare sa fie cat mai intensa. Daca vii in vacanta si esti insotit de cei mici, nu iti face nicio grija! Green Village Resort ii vor distra pe cei mici in zona special amenajata pentru ei cu multe jocuri si activitati.

Daca prin acest articol inca nu te-am convins, ultimul pas este sa dai o fuga pana in Sfantul Gheorghe in Delta Dunarii la Green Village Resort si sa vezi si singur ce experienta minunata vei trai. Un mic pont daca pornesti spre locatie este sa nu iti uiti aparatul de fotografiat fiindca news feed-ul tau de pe facebook si instagram va arata mai bine ca oricand.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Green Village Resort deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.