Hotel Voievod
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Munca in Echipa, Teambuilding

De ce sa vizitezi Bucovina impreuna cu echipa ta?

Doresti sa organizezi un team building de calitate echipei tale, dar inca nu te-ai decis asupra zonei? Iti venim noi in ajutor cu o recomandare, si anume zona Bucovinei. De ce sa vizitezi Bucovina impreuna cu echipa ta? Este o regiune in care traditiile din stramosi se imbina armonios cu modernismul zilelor noastre. Regiunea detine un bogat arsenal istoric si mai ales este recunoscuta prin manastirile pe care le are, adesea fiind numita “tara manastirilor”.

Obiectivele turistice prin complexitatea lor, permit vizitatorilor sa se bucure de o fauna si flora bogata, sa admire frumusetile naturii si sa profite de relaxarea, linistea si aerul curat al Bucovinei. Mai mult decat atat, datorita conditiilor climatice, cat si de relief, regiunea este perfecta pentru practicarea turismului in tot timpul anului, avand chiar si posibilitatea de a practica sporturi precum alpinismul, raftingul, escaladarea, etc.

Cu siguranta, exista si alte zone in care ti-ai putea duce echipa, dar daca aceasta este alcatuita in mare parte din iubitori de cultura, istorie, traditii, mancare buna si relaxare in inima naturii, atunci Bucovina este locul potrivit. Trebuie sa stii ca gurmanzii echipei tale vor fi probabil cei mai fericiti, deoarece deliciile bucovinene sunt unice, iar bucataria complexa si originala a tinutului, inobileaza si mai mult aceasta regiune.

 

De ce sa vizitezi BucovinaIn cazul in care va decideti sa mergeti cu echipa sau familia si prietenii in aceasta zona, noi venim cu recomandarea unei locatii: Complexul Turistic Voievod, care va va oferi oaza de liniste, relaxare, aer curat si recreerea pe care o doriti, noi l-am vizitat si ne-a placut. Complexul se afla in regiunea de nord a judetului Suceava, in comuna Sucevita, situat la 15 km de Radauti. Hotelul ofera confort si facilitati de cazare conform celor 4 stele pe care le are. Pe langa relaxare, confort si calitatea serviciilor oferite de aceasta locatie, va veti delecta si cu mancarea traditionala, de neegalat, oferita de restaurantul complexului Voievod. Locatia este potrivita si pe timp de iarna, datorita partiei de la Voievodeasa, ideala pentru cei care doresc sa invete sa schieze. Mai mult decat atat, in cadrul complexului exista si partie de sanie, iar accesul este gratuit.

Ofera echipei tale un team building de calitate si de neuitat, viziteaza Bucovina, “coltul de rai” al Romaniei.

Daca esti proprieterul sau managerul unei Pensiuni sau a unui Hotel

Daca esti proprieterul sau managerul unei Pensiuni sau a unui Hotel care ofera servicii de calitate, peste medie, ai posibilitatea organizarii evenimentelor pentru companii, teambuildinguri, traininguri si iti doresti sa te promovam, dar sa te si recomandam clienților noștri astfel incat sa ai in locatia ta grupuri care sa iti ofere un grad de ocupare ridicat si in extrasezon, te putem ajuta.

Daca iti doresti si tu un teambuilding pentru dezvoltarea si motivarea echipei!

Daca iti doresti si tu un teambuilding pentru dezvoltarea si motivarea echipei, daca vrei sa ii ajuti pe oamenii din echipa ta sa se cunoasca mai bine, sa lucreze mai bine impreuna, sa dezvolti comunicarea, sa performeze si sa stie cum sa reactioneze in fata provocarilor, alege un progarm de teambuilding personalizat realizat de o echipa specializata in acest domeniu. Traineri si psihologi organizationali, care creaza activitati indoor, outdoor, si activitati extreme pentru echipa ta.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.