De ce este importantă locația
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Teambuilding

De ce este importantă locația aleasă pentru un teambuilding?

Avem următorul scenariu: să spunem că vrei să-ți duci echipa într-un teambuilding deosebit, în România, la munte. Vrei ca oamenii să se conecteze, să colaboreze și să comunice mai bine, să simtă că fac parte dintr-o echipă și că, împreună, pot reuși foarte multe lucruri atât pentru ei cât și pentru firmă. Cum alegi locația? De ce este importantă locația aleasă pentru un teambuilding?

Așadar. vrei un teambuilding la munte. Dacă ai mai participat și la alte teambuilding-uri, poate cunoști câteva abordări, știi, în mare, cum vor arăta lucrurile. De ce e importantă locația?

Dincolo de exercițiile propriu-zise ale teambuilding-ului, construite pe nevoile echipei tale și conform obiectivelor companiei, vrei să oferi mai mult decât o după-masă împreună. Vrei o adevărată experiență.

Dacă conduci oameni știi cât de importantă este emoția în sudarea relațiilor interumane. O locație premium, bine aleasă, poate crea exact acest lucru. Poate construi o experiență completă, o ancoră pentru echipa ta.

Avem câteva recomandări pentru tine din Bucovina și Ardeal:

Dacă alegi Pensiunea Ana & Irina, în Beliș, Cluj, situată la 1,5 km de Lacul Beliș, dispune de camere spațioase, în culori plăcute, relaxante și cu balcoane largi, cu vedere spre pădurile de brazi. În plus, beneficiezi de:

 • centrul spa
 • spațiu verde cu foișor pentru relaxare
 • bucătăria cu produse tradiționale

Hotel Voievod este „o locație ferită de ”jungla urbană”, unde primim cu brațele deschise, în spirit bucovinean, pe cei care caută o oază de liniște și pace.”. Aici echipa ta se va bucura de:

 • saună
 • 2 săli de conferință
 • sală de agrement (bowling, tenis de masă, darts, masă de fotbal, biliard)
 • parc de joacă pentru copii
 • bază sportivă în aer liber (tenis, fotbal)
 • pe timp de iarnă, pârtie

 

Fisherman’s Resort e locația potrivită pentru tine dacă ești interesat de drumetii, excursii, off-road, sporturi de echipa sau distractii nautice. Atât noi cât și echipele care au participat la teambuilding-uri în această locație s-au simțit foarte bine. Vei beneficia de:

 • plajă
 • saună
 • piscină
 • băi dacice
 • salină
 • cameră de lectură construită din blocuri de sare

 

Ce au în comun aceste trei locații și de ce să le iei în calcul pentru următorul teambuilding cu echipa ta?

 1. Sunt locații recomandate WorkTeamFun România
 2. Sunt locații Premium, cu servicii de calitate, peste medie
 3. Personalul este deschis și disponibil și îți asigură tot ce ai nevoie
 4. Ai sală de conferință și spațiu suficient pentru activități
 5. Distracția garantată în Echipă

Daca esti proprieterul sau managerul unei Pensiuni sau a unui Hotel

Daca esti proprieterul sau managerul unei Pensiuni sau a unui Hotel care ofera servicii de calitate, peste medie, ai posibilitatea organizarii evenimentelor pentru companii, teambuildinguri, traininguri si iti doresti sa te promovam, dar sa te si recomandam clienților noștri astfel incat sa ai in locatia ta grupuri care sa iti ofere un grad de ocupare ridicat si in extrasezon, te putem ajuta.

Daca iti doresti si tu un teambuilding pentru dezvoltarea si motivarea echipei!

Daca iti doresti si tu un teambuilding pentru dezvoltarea si motivarea echipei, daca vrei sa ii ajuti pe oamenii din echipa ta sa se cunoasca mai bine, sa lucreze mai bine impreuna, sa dezvolti comunicarea, sa performeze si sa stie cum sa reactioneze in fata provocarilor, alege un progarm de teambuilding personalizat realizat de o echipa specializata in acest domeniu. Traineri si psihologi organizationali, care creaza activitati indoor, outdoor, si activitati extreme pentru echipa ta.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.