Cum te ajuta teambuilding-ul
Activitati si organizare de teambuilding, Munca in Echipa, Teambuilding

Cum te ajuta teambuilding-ul sa construiesti o echipa

Cum te ajuta teambuilding-ul sa construiesti o echipa? Locul de munca intr-o companie reprezinta apogeul carierei construite in timp si este categorizat drept un prestigiu personal ce deferentiaza succesul si efortul. Prestigiul mentionat este cu atat mai bine valorificat atunci cand activitatea se desfasoara in cadrul unei echipe motivate ce da rezultate remarcabile in cadrul intregei companii. Dar ce se intampla atunci cand echipa se plafoneaza si nu pot fi identificate adevaratele cauze ce provoaca aceast? In majoritatea cazurilor intervin aspectele personale care prevaleaza asupra activitatilor profesionale ce provoaca discrepante spre obtinerea succesului in echipa.

In acest sens, programele de teambuilding, care sunt tot mai solicitate in randul marilor companii, sunt solutia perfecta in a construi relatii de colegialitate si prietenii puternice cu spirit de echipa motivat ce se va reflecta ulterior in munca. Lucrul in echipa este un mijloc unde nu fiecare tip de temperament se regaseste, insa este cea mai sigura cale spre succes, altfel cum poate fi valorificat succesul daca nu este impartasit cu oamenii care te-au ajutat la construirea unei istorii?

 

Teambuildingul vine in a lega relatii intre angajati. Prin multiplele activitati propuse de cei mai profi organizatori descoperi nuante ce nu te-ai fi gandit ca ar putea exista in paleta vietii colegului ce in fiecare zi il vezi in stanga ta. Se pun in valoare diverse aptitudini si capacitati ale angajatilor ce sunt omise din vedere in spectrul profesional. Acest proces de cunoastere actioneaza eficient asupra comunicarii ce multe ori este neglijata in orele de program. Activitatile si jocurile amuzante plaseaza lucrul in echipa la un nivel mult mai prietenos ce va fi teleportat in atmosfera abisnuita a locului de munca unde factorul principal al lucrului in echipa- comunicarea este regula numarul unu.

Un teambuilding inseamna in primul rand distractie, celebrare a victoriilor si zambete ce sunt construite de activitati, concursuri si joculete, unde angajatii trec de orice bariera in comunicare si exteriorizare a propriilor emotii si trairi. Fiecare membru al echipei contribuie in mod egal la obtinerea celui mai motivat si puternic spirit de echipa ce aduce prodictivitate majora in domeniul profesional. Aceste procese de socializare propuse de un teambuilding creeaza amintiri si povesti ce sunt calea cea mai sigura spre un fundament prietenos in cadrul echipei, pentru ca prin povesti ne cunoastem.

Teambuildingul este cel mai sigur aliat al unei companii in ajutorul echipei spre legarea unei panze de paianjen rezistente de pe care nu va cadea nici un elefant.

Daca esti proprieterul sau managerul unei Pensiuni sau a unui Hotel

Daca esti proprieterul sau managerul unei Pensiuni sau a unui Hotel care ofera servicii de calitate, peste medie, ai posibilitatea organizarii evenimentelor pentru companii, teambuildinguri, traininguri si iti doresti sa te promovam, dar sa te si recomandam clienților noștri astfel incat sa ai in locatia ta grupuri care sa iti ofere un grad de ocupare ridicat si in extrasezon, te putem ajuta.

Daca iti doresti si tu un teambuilding pentru dezvoltarea si motivarea echipei!

Daca iti doresti si tu un teambuilding pentru dezvoltarea si motivarea echipei, daca vrei sa ii ajuti pe oamenii din echipa ta sa se cunoasca mai bine, sa lucreze mai bine impreuna, sa dezvolti comunicarea, sa performeze si sa stie cum sa reactioneze in fata provocarilor, alege un progarm de teambuilding personalizat realizat de o echipa specializata in acest domeniu. Traineri si psihologi organizationali, care creaza activitati indoor, outdoor, si activitati extreme pentru echipa ta.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.