CSI la Bran
Activitati si organizare de teambuilding, Programe si activitati teambuilding

CSI la Bran

 CSI Team-building in Bran.

In Aprilie 2016, echipa tânără au decis să meargă pe programul de team-building  „Crime Scene Investigation”, organizat de către Evolution HCC si echipa WorkTeamFun.

Cu mic, cu mare, căței, purcei și un „cadavru plin de sânge” pe bancheta din spate, ne-am deplasat spre Bran unde sa desfasurat evenimentul. Fața polițistului de la benzinăria din Sighișoara în momentul în care a văzut ce aveam pe banchetă – priceless 🙂 După complexe și complicate explicații, am ajuns la vila-pensiunea Transylvanian Inn din Bran și am cunoscut echipele pe care aveam sa le unim si mai bine. Una din București și cealaltă din Sibiu – reuniți pentru acest team-building.

 

Dimineața următoare, am început activitatile de team-building , au descoperit cadavrul și au început drumul spre deslușirea misterului. După găsirea indiciilor, prelevarea probelor, interogatorii și alte activități menite să ducă spre autorii crimei, totul a culminat cu un schimb de focuri ca în filme, descoperirea criminalului și împărțirea diplomelor. Felicitări tuturor membrilor și criminalilor.

download (1)

 

Mulțumim echipei  pentru această ocazie de a petrece cu ei o zi și speram să ne reunim și la anul. Sunteți oameni frumoși, cu mult potențial și vă dorim succes!

Work as a Team and have Fun!

Pentru orice tip de program de team-building outdoor sau indoor personalizat nu ezitati sa ne contactati si veti intra cu siguranta in grupul WorkTeamFun.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.