Comunicare eficienta
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding

Comunicare eficienta in echipa ta? Fisherman’s Resort

In ce loc poti dezvolta cu succes comunicarea din echipa ta?

Iti doresti comunicare eficienta cu echipa ta? Sa va cunoasteti mai bine si sa va creati amintiri bazate pe experiente ce nu vor fi uitate? In acest articol iti propunem niste activitati dinamice pe care le poti incerca cu colegii tai intr-o zona potrivita pentru diverse tipuri de activitati.

Unele dintre activitatile pe care noi le recomandam grupurilor pentru a le spori comunicarea in grup implica activitati nautice, sportive, culturale.

Activitatile nautice pe care le propunem in zone amenajate special pentru acest tip de activitati au scopul de a-i distra pe cei implicati in teambuilding prin activitati dinamice precum: plimbari cu caiacul, cu hidrobicicleta sau cu barca cu vasle. Toate aceste lucruri ii determina pe participantii la teambuilding sa se destinda intr-un decor relaxant amenajat special pentru activitatile nautice.

Daca in grupul tau exista persoane dornice de aventura si activitati mai extreme sau de explorari se pot organiza drumetii in padure care implica alpinism, zborul cu parapanta sau ture de munte. Alte activitati pot implica jocuri sportive sau de interactionare intre membrii echipei. Miscarea si descoperirea de lucruri noi impreuna garanteaza oricarui grup o comunicare mai eficienta si mai deschisa, astfel membrii echipelor castigand incredere unul in celalalt.

In organizarea unui teambuilding este foarte importanta stabilirea unei locatii potrivite care sa le permita participantilor implicarea in diferite tipuri de activitati. Asadar, este esenial ca teambuilding-ul sa se organizeze intr-un mod care le poate conferi grupurilor posibilitatea de a-si petrece timpul in cel mai confortabil mod posibil.

Pentru un teambuilding de succes si placut WorkTeamFun recomanda Fishermans Resort un loc care ofera variate posibilitati prin care sa-ti petreci timpul impreuna cu grupul tau. Prin practicarea tutoror activitatilor prezente in aceasta locatie iti garantam inchegarea gruplui formandu-se o adevarata echipa.

Daca esti proprieterul sau managerul unei Pensiuni sau a unui Hotel

Daca esti proprieterul sau managerul unei Pensiuni sau a unui Hotel care ofera servicii de calitate, peste medie, ai posibilitatea organizarii evenimentelor pentru companii, teambuildinguri, traininguri si iti doresti sa te promovam, dar sa te si recomandam clienților noștri astfel incat sa ai in locatia ta grupuri care sa iti ofere un grad de ocupare ridicat si in extrasezon, te putem ajuta.

Daca iti doresti si tu un teambuilding pentru dezvoltarea si motivarea echipei!

Daca iti doresti si tu un teambuilding pentru dezvoltarea si motivarea echipei, daca vrei sa ii ajuti pe oamenii din echipa ta sa se cunoasca mai bine, sa lucreze mai bine impreuna, sa dezvolti comunicarea, sa performeze si sa stie cum sa reactioneze in fata provocarilor, alege un progarm de teambuilding personalizat realizat de o echipa specializata in acest domeniu. Traineri si psihologi organizationali, care creaza activitati indoor, outdoor, si activitati extreme pentru echipa ta.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.