christmas party
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Christmas Party in mijlocul naturii – Lagoo Snagov

Vrei sa iti surprinzi colegii cu o petrecere unica de Craciun, dar încă nu ați găsit locația potrivită? Atunci iti recomandam locatia inedita unde iti poti crea amintiri magice alături de colegii tăi. Lagoo Snagov iti pregateste oferta ideala de Christmas Party pentru echipa ta! Vino sa te distrezi si sa savurezi din plin Sarbatorile de Iarna in mijlocul naturii!

Locatia de vis iti ofera un decor remarcabil prin spațiul vast și ornamentele deosebite, numai bune de fotografiat, iar peisajele imbracate in chipul iernii contureaza cadrul de poveste. Bucuria Craciunului si veselia care survin din petrecerea timpului intr-un mediu relaxant, calduros si compania colegilor tăi : acestea sunt ingredientele unei seri magice. Mai mult, punem la dispozitie si activitati in aer liber, pregatite special pentru a-ti aduce zambetul in suflet: plimbari pe lac cu vaporasul sau cu caii si poneii la centrul de echitatie si multe alte jocuri de echipă.  Toate acestea fac din Lagoo Snagov spatiul ideal al unui Christmas Party de vis pentru compania ta!

Bineinteles, nu putem vorbi despre petrecere fara delicii culinare! Din acest motiv, chefii au pregatit un meniu festiv in care se regasesc atât preparate rafinate, cât  și savoarea preparatelor specifice Crăciunului. Pe langa platouri bogate in gusturi fine si feluri care mai de care – dar si deserturi (plăcinte cu gust de copilărie ) – oferta curpinde si open bar pentru ca distractia sa fie in toi.

Credeati ca asta e tot? Lagoo Snagov pune mare accent pe traditie si autenticitate.  Așadar, Lagoo oferă o surpriza  special dedicata grupurilor: celebrarea traditiei de Ignat. Pentru cei care nu stiu ce presupune acest obicei romanesc, va oferim un mic intro: taierea porcului pentru masa de Craciun. Desi este un obicei intalnit oriunde in Romania, in locatiile turistice nu se practica acest ritual traditional. De aceea, iti oferim o oportunitate unica de a patrunde in nucleul sarbatorii romanesti. Mai mult, preparatul culinar ,,Pomana Porcului” va fi gatit pe loc, iar deliciul se va savura proaspat.

Daca propunerea noastra ti se pare cel puțin interesantă, stai să vezi oferta completă de Craciun Lagoo Snagov! Descoperă surprizele pe care ți le-am pregătit si rezerva-ti locul pentru tine si echipa ta! P.S. Datele disponibile sunt limitate, așa că nu-l lăsați pe Moșu` să vă aștepte! 🙂

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Lagoo Snagov deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.