Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Locatii conturate in istorie si mister

Ti s-a intamplat vreodata sa te afli intr-o cafenea si sa privesti prin fereastra oamenii care trec grabit pe langa aceasta? Observi felul in care se misca, expresia fetei, gesturile pe care le afiseaza in graba lor catre felurite destinatii? Oare care este povestea persoanelor pe care le vedem zilnic trecator, oare ce se ascunde in spatele siluetelor grabite care se misca contra timpului? Acest aer misterios se asterne si aspura renumelui Ratiu. Acest nume este sonor in tara noastra si poarta o traditie majora in filele istoriei romanesti.

In Turda, judetul Cluj este plasata o casuta care pe vremuri a apartinut Familei Ratiu, un renume in localitatea respectiva. Peretii acesteia detin aminitiri de nepretuit iar spiritul de alta data inca se resimte in interiorul acestei oaze parfumata de istorie. Acum, casuta de altadata care aduna toata familia Ratiu si era martora la povestiile familiale, gazduieste in fiecare sezon sute de turisti ai localitatii. De asemenea serveste drept locatie ideala pentru cei care isi doresc un team building intr-o atmosfera vintage, de secol 18-19 sau celor care vor sa presteze training-urile intr-un decor marcat de intelepciune si arsita ganditoare a vremii.

Casa Ratiu este pentru toti oaspetii un coltisor de rai pozitionat in inima Turzii in care datorita atmosferei si a decorurilor cu care te intampina iti vine sa te intorci de fiecare data. Casa iti pune la dispozitie 22 camere care sunt decorate in stil modern si sunt denumite diferit fiecare, astfel oferindu-li-se o personalitate a familiei Ratiu conturata prin elementele de design care se regasesc in incapere. De asemenea, locatia se poate mandri cu gradinta plina de verdeata unde cei veniti in vizita se pot bucura de diminetile senine band cu pofta din cafeaua calda si rasfoind ziarul cu noutatile de dimineata. Bineinteles, acest spatiu verde poate fi folosit si pentru serile calduroase in care un pahar de vin sub cerul liber este tot ce ai nevoie pentru ca tu sa te relaxezi.

Pe langa frumusetea castei de oaspeti Ratiu ai oportunitatea sa vizitezi unele dintre cele mai deosebite locuri din tara si nu numai. In proximitatea locatiei se afla Salina Turda care este a doua salina ca marime de la noi din tara, aici poti descoperi un taram ascuns desprins din povesti. Daca iti doresti ca spiritul de aventura sa iti fie hranit, Cheile Turzii este locul ideal unde poti face drumetii, catarari si sa explorezi natura dezlantuita.

Asadar, iti recomandam ca in urmatoarea perioada calduroasa sa iti fructifici timpul incercand experiente noi. Bineinteles ca sa faci ceva diferit fata de rutina zilnica iti propunem sa alegi sa petreci cateva zile in Casa Ratiu pentru un concediu rafinat si relaxant.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Casa Ratiu deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.