casa ratiu
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Tainele Casei Ratiu

Te-ai gandit vreodata cum a trait familia Ratiu? Ce activitati aveau, ce fel de carti citeau sau cu cine se intalneau in salon?

Noi suntem pe principiul urmator: de ce sa te gandesti „Cum a fost?” cand poti sa vezi chiar cu ochii tai!

Situata in Turda, Casa Ratiu este un monument istoric pastrat si datat din secolul XIX, fiind in cele mai bune conditii pentru a fi vizitat si chiar locuibil. Este fascinant cum acest loc de poveste si-a pastrat in timp splendoarea si aerul luxos al nobilimii din acele vremuri.

Odata intrat pe poarta, doua statui te intampina spre a le cunoaste istoria. Va spun sincer, prezenta familiei Ratiu este inca simtita printre peretii casei. Si daca asculti atent, se mai pot auzi soapte ale celor mai importante discursuri ale secolelor XIX si XX. Cutremurator si in acelasi timp atat de fascinant.

Daca esti pasionat de istorie si esti curios de cat mai multe detalii ale vremurilor apuse, atunci ai ajuns in locul unde trebuie.

In perioada aceasta, noi, echipa Work Team Fun, te invitam la un teambuilding memorial intr-una dintre cele mai frumoase locatii pe care le poate avea Romania, in care trecutul si prezentul sunt doar o iluzie.

Aici poti sa fii orice personaj celebru al vremii inovatiilor si descoperirilor. Camerele acestei case de oaspeti tip boutique au fost transformate dupa personalitatile importante ale familiei Ratiu si chiar numite dupa acestia. Vedeta fiind camera numita „Ion Ratiu”, care se evidentiata dupa cada din mijlocul camerei, intr-un stil antic luxuriant si o mini-zona de living comoda, unde sa citesti stirile diminetii, asortate cu o cana de ceai negru. Acest tablou ma duce cu gandul la figura diplomata a domnului Ratiu plimbandu-se prin aceasta camera cu scopul de a gasi un mod ideal de a moderniza Romania din acele timpuri.

Iti imaginezi acelasi cadru si parca incet te transpui pe tine in acel decor.

Este imaginea si iluzia pe care un monument istoric ti-o ofera, realizand ca si tu poti deveni un Ratiu, sa-ti atingi scopul, sa ajungi la succes alaturi de oameni care au obiective asemanatoare.

Un prieten bun mi-a spus odata: „Daca doresti sa ai succes, stai cu oameni care au aceleasi intentii si mergi in locuri care sa te motiveze in a excela”.

Casa Ratiu, este ideala pentru oamenii in cautare de a evolua si un teambuilding aici ar fi un moment ideal sa te motivezi si sa-ti incurajezi echipa spre succes.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Casa Ratiu deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.