tara motilor
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding

Aventuri in Tara Motilor

Daca nu stii ce sa faci acum la inceput de primavara si simti ca iarna aceasta a fost mai lunga decat te asteptai, ce ai spune de un loc unde soarele si natura sunt nelipsite?

Casa Moteasca este un loc de vis pentru pasionatii de natura, istorie si traditii. Linistea pe care acest loc o are te incarca cu energie pozitiva. Si deoarece este primavara, la Pensiunea Casa Moteasca soarele s-a grabit sa aduca un tablou de poveste pentru cei care ii calca pragul. Astfel, daca iti propui ca in aceasta perioada sa fii primul care intampina primavara cu distractie si soare, esti bine venit.

tara motilor

Odata intrat pe poarta din lemn traditionala, inevitabil te cuprind emotiile copilariei. Un tablou ideal ce te intoarce in timp, imaginea casei bunicilor, cu verdeata, flori, liniste si ospitalitate. Prin zona inca umbla legendele din batrani si se spune ca odata ce soarele apune povestile locatarilor prind viata, povesti incredibile care te lasa uimit si iti ofera un strop din ceea ce este Tara Motilor de fapt: un loc al fanteziilor nemuritoare. Daca esti norocos, poti auzi chiar de la ei, de la batranii satului, aceste istorisiri reale despre crearea lumii si peripetiile prin care strabunicii si bunicii au trecut.

Partea cea mai buna la Pensiunea Casa Moteasca este ca ofera tot ce ai nevoie pentru training-uri si team building-uri ca in povesti. Nu ai cum sa te plicisesti in foisorul plin de pomi infloriti, dar si de magia locurilor din prejur.

Ce ai spune de drumetii?

Cui ii plac drumetiile?

Tututor, desigur!

Un plus de valoare acestui loc de vis este ca in apropriere se gasesc Cheile Turzii, Cascada Ciucas si Valea Ariesului. Nu ai cum sa te plictisesti alaturi de echipa ta intr-un asemenea loc, care te convinge sa il explorezi, sa ii cunosti istoria, sa retraiesti obiceiurile demult apuse ale Tarii Motilor.

tara motilor

Mai ti minte de cand erai doar un copil?

Alaturi de grupul tau de prieteni explorai si cele mai neisemnate colturi, doar pentru a simti acel seniment de aventurier, acel Robinson Crusoe din povesti. Iar la finalul expeditiei voastre, tu si prietenii tai erati mult mai uniti, pentru ca va lega imaginea de oameni curajosi.

Nostalgie…

Cum ar fi sa retraiesti acele momente de bucurie alaturi de echipa ta?

Noi te invitan la un Team Building ca in basmele lui Creanga sau chiar mai mult.

Un secret: noi am fost deja la Pensiunea Casa Moteasca si vream sa venim alaturi de tine, nu de alta, dar acolo ne-am simtit acasa.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Casa Moteasca deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.