cabana dintre vii
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Un refugiu in natura

Tara noastra ascunde o multitudine de comori naturale si locuri desprinse din povesti, din acest motiv te sfatuim sa iti planifici cat mai multe escapade in care sa descoperi minunatiie ascunse. Unul dintre cele mai frumoase locuri se afla la cativa pasi de Sibiu in Apoldu de Sus, un sat in care linistea si buna dispozitie se poate resimti pe fiecare poteca pe care pasesti. Aici, iti recomandam sa alegi sa petreci cateva zile la  Cabana Dintre Vii – un loc de o ambianta deosebita si feerica.

Inchipuie-ti sa iti incepi dimineata, sorbind din cafea si admirand razele soarelui jucandu-se pe dealurile din fata balconului tau. Intr-un asemenea peisaj esti destinat sa uiti de griji si neplacerile cu care te confrunti in fiecare clipa. Pentru confortul tau ai posibilitatea sa alegi dintre cele 6 incaperi puse la dispozitie in functie de companie si modul in care te doresti sa iti petreci cele cateva zile departe de realitatea cotidiana.Camerele sunt decorate si amenajate in asa fel incat tu sa iti rasfeti ochii prin culorile alese si denumirile dupa sortimentele de vin pe care podgoria le ofera oaspetilor.

De asemenea pe langa plimbarile pe care le poti face in proximitatea locatiei si tihna oferita de simplitatea frumusetilor din jurul tau, iti poti planifica un traseu in care sa descoperi locurile cheie din Apoldu de Sus. Printre cele mai deosebite obiective culturale poti visita Biserica Ortodoxa, Biserica Evanghelica sau Muzeul Traditional “La vecinii mei din Apoldu de Sus”. Mai mult, potecile pline de povesti interesante din sat te vor face sa simti o dorinta aprinsa pentru descoperirea tainelor ascunse pe care le poti afla de la batranii din sat care sunt deschisi si nerabdatori sa-si nareze amintirile.

Dupa cum iti povestim aceasta locatie este minunata pentru o escapada departe de zbuciumul oraselor aglomerate la final de saptamana. Aduna-ti prietenii sau familia si organizeaza-ti o vacanta la Cabana dintre Vii unde te asteapta vinuri din cele mai alese, plimbari prin sat dar si linistea naturii.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Cabana dintre Vii deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.