cabana dintre vii
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Secretul Cabanei dintre Vii

De fiecare data cand ma gandesc la Cabana dintre Vii imaginatia ma duce spre muzica clasica compusa nu altundeva decat in Austria. Locul in care Mozart si-a scris cele mai celebre compozitii.

Cabana dintre Vii are acest aer rafinat al istoriei, greu de descis. Mobilate in stilul secolului XIII, camerele cabanei dintre vii sunt splendide, avand tematica celor mai apreciate soiuri de vin din zona. Totul pentru a te face sa te simti relaxat savurand un pahar de vin Point Gris si discutand afaceri.

E un aer de poveste si nu ai cum sa nu observi acest lucru: de la poarta din fier forjat, pana la cararea pietruita spre cabana, spre terasa rustica. Toate acestea vegheaza linistea dealurilor.

Gandeste-te la aceasta imagine: tu si echipa ta, intr-un loc rustic, priviti panorama localitatii Apoldu de Sus si explorati istoria sasilor veniti pe meleagurile tarii noastre.

Sublim, nu altceva!

Locatia este uimitoare. Iar un teambuilding in aceasta perioada este bine venit.

De ce?

In primul rand, primavara este cel mai frumos anotimp in care sa te bucuri de natura. Totul din jurul tau este verde, totul a prins viata, si mai ales caldura si razele soarelui sunt cele mai bine venite pentru o reimprospatare dupa o iarna inchis in birou.

In al doilea rand, Cabana dintre Vii este unul dintre acele locuri cu o istorie foarte vasta. Se spune ca in acest loc au ajuns primii sasi. Se explica de ce camerele au un aspect istoric rafinat din perioada romantismului.

Dupa ce am vazut aceasta locatie, chiar m-am indrogastit de povestile din zona, de arta pe care o are in sine, de oamenii muncitori. E o energie care te indeamna sa muncesti si sa iti atingi telurile, sa visezi mai mult, sa zambesti mai mult.

Partea cea mai buna e ca nu te poti plictisi intr-un loc atat de vechi din punct de vedere istoric. Si asta poate sa fie un punct forte pentru tine si echipa ta. Se spune ca istoria se repeta, ei bine, dupa parerea noastra, istoria se invata.

Si Cabana dintre Vii e cel mai potrivit loc unde sa inveti despre istoria sasilor si cum acestia comercializau propriile lor produse in secolul XIII. Totodata, un teambuilding cum se cuvine la Cabana dintre Vii incepe cu vizitarea atraciilor turistice.

Unde sa descoperi cel mai bine cum erau si cum sunt oamenii decat informandu-te despre ei.

Am foarte multe motive sa te chem la un weekend alaturi de noi la Cabana dintre Vii. Unul dintre acestea ar fi ca este o locatie unde se unesc oameni cu aceleasi interese si ajung ca la final sa discute idei. Adica un punct inalt spre succes!

Asa ca te intreb: Cum iti suna un teambuilding in care sa inveti si sa practici secretele celor mai buni boieri din istoria Romaniei?

La sfarsit, promitem ca ne vom bucura de cele intamplate cu un pahar de Feteasca Neagra chiar din crama locatiei.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Cabana dintre Vii deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.