cabana dintre vii
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

TeamBuilding de neuitat la Cabana dintre Vii

Cum ti se pare ideea de a te trezi dimineata cu privelistea localitatii Apoldu de Sus, inflorit si luminat de primele raze de soare ale zilei?

Departe de tot ceea ce presupune urban si agitatie. Cabana dintre Vii este locul ideal in care sa te bucuri primavara aceasta. Cabana este inconjurata de dealuri inflorite, iar fauna si flora sunt zidurile care protejeaza acesta locatie de citadin.

Peisajul este de vis si greu de explicat in cuvinte aerul medieval pe care il emana. Va garantez, pozele afisate nu pot descrie nici macar o fraza a ceea ce este de fapt Cabana dintre Vii.

Fiecare locatie turistica are ceva deosebit prin care se identifica. Unele pensiuni sunt recunoscute pentru bucatele traditionale, altele pentru legedele din zona, dar Cabana dintre Vii, din punctul nostru de vedere este speciala.

Pe langa istoria pe care o are si aspectul acesteia, cabana te duce in alta lume. O lume a elegantei secolului XIII si a veseliei.

Dealurile care o inconjoara sunt incarcare de vita de vie, ceea ce ne duce cu gandul ca oaspetii cabanei au cel mai bun vin din zona. Si am avut si norocul de al gusta.

E delicios, credeti-ma!

Pe langa asta, zona din jurul cabanei are o importanta istorica deosebita, asa cum am specificat si in ultimul articol, regiunea a fost ocupata in secolul XIII de catre sasi, avand un impact asupra culturii si traditiei de aici.

Zona este ideala pentru un teambuilding outdoor. Chiar pentru ca este retrasa are un avantaj pentru diverse activitati de echipa.

Dar in loc sa va descriu cat de minunat este acest loc, mai bine va povestesc ce am facut noi, echipa Work Team Fun intr-un teambuilding la Apoldu de Sus.

Odata ajunsi in zona pitoreasca la 30km de Sibiu, am fost intampinati cu bratele deschise de catre oaspetii Cabanei dintre Vii. Oamenii de aici sunt amabili, daca pot sa spun, chiar familisti. Nu ne-am simtit deloc ca niste turisti veniti pentru un weekend. Am fost de-a casei.

In incinta cabanei, am avut o activitate de degustare de vin si un mini training de la oaspeti, in artele degustarii si producerii vinului. Nu stiu cum s-a sincronizat acest moment, mai ales ca in drum spre cabana noi discutam aspecte de genul acesta si ne doream o astfel de activitate.

Zilele care au urmat, am vizitat Apoldu de Sus si am interactionat cu locatarii si obiceiurile din zona. Chiar am avut si o activitate de Treasure Hunt prin tot satul, si in unele cazuri ne-au insotit sau ajutat oamenii de acolo. Realizati ca acest lucru s-a considerat trisat, insa ne-am simtit din nou copii. Alergam pe strazile satului, strigam unul dupa celalat, batranii ne indemnau cu apa proaspata din fantana si placinte. A fost totul ca un basm pitoresc, de pe vremea sasilor.

Din punctul nostru de vedere, a fost unul dintre cele mai reusite teambuilding-uri sustinute de echipa Work Team Fun si suntem nerabdatori pentru urmatorul.

Intrebarea pentru voi este, ce faceti primavara aceasta?

Veniti alaturi de noi la un teambuilding la Cabana dintre Vii?

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Cabana dintre Vii deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.