cabana bucin
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Cabana Bucin – libertate in munti

Cei de la Cabana Bucin spun ca,,libertatea locuieste in munti”. Noi, echipa WorkTeamFun, suntem total de acord cu ei. Dupa saptamani de munca, cu un program fix, oboseala si monotonia nu intarzie sa apara. Responsabilitati, griji, indatoriri, toate pot disparea in Muntii Gurghiu.

In acest sens va oferim un spatiu pitoresc pentru concedii, vacante si team buildinguri. Cabana poate gazdui un numar de 28 de persoane, in interiorul a opt dormitoare, fiecare cu un pat matrimonial si unul extensibil. Fiecare camera este dotata cu propriul grup sanitar.

Masa poate fi gatita de dumneavoastra in bucataria comuna, iar pentru grupuri, cabana ofera servicii de catering de la Restaurantul Lyra din Targul Mures. In plus, pentru entuziastii de gastronomie, cei de la Cabana Bucin pot asigura prin colaboratori  purcei si miei la protap.

 Mai mult, cei ce isi doresc o experinta si mai autentica, in interiorul curtii sunt puse la dispozitii 4 casute (cu o capacitate de cate 6 persoane, un dormitor cu pat matrimonial și living cu canapele extensibile) pentru un plus de intimitate si confort. Acestea sunt dotate cu canalizare si electricitate, încălzirea funcționează de pe un termoșemineu cu calorifere în fiecare cameră. Curtea dispune de helesteu, terasa, gratar, ceaune, leagane,  loc de joaca pentru copii, spațiu verde, loc pentru foc de tabără, panou portabil pentru basketball, fileu de tenis de picior, masa de ping-pong, dar si de mult-indrăgitul ciubăr.

In functie de sezon, activitatile de relaxare sunt nenumarate, atat oferite de cabană, cat si de imprejurimile Cabanei Bucin.

In sezonul cald se pot face drumetii, plimbari cu bicicleta, dar si la cerere prin colboratori se pot organiza plimbari cu balonul cu aer cald. Se pot culege flori, fructe de padure, alune sau ciuperci. Distractiile au fost concepute pentru toate tipurile de persoanlitati. Totodata colaboratori Cabanei Bucin pot organiza petreceri medievale , airsoft in padure sau plimbari de tipul safari. Pe timp de iarna, partiile sunt deschise pentru iubitorii de snowmobil, ski, snowboard etc.

In orice moment doriti sa luati o pauza de la realitatea imediata si sa va bucurati de libertate, Cabana Bucin este spatiul ideal. Sub razele soarelui, la umbra și mireasma brazilor, aroma dimineților, strălucirea stelelor pe timpul nopții și la un foc de tabara sau in drumetii montane, orice alegere veti face, încărcarea cu energie este garantată. Iar pentru cei care preferati marea, sfatul nostru este sa-i acordati locatiei o sansa, caci veti fi suprinsi!

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Cabana Bucin deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.