bogatia culturala si istorica a tarii motilor
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding

Descopera bogatia culturala si istorica a Tarii Motilor

Iti doresti uneori sa pleci cat mai departe de grijile si stresul cotidian acumulat pe o perioada lunga de timp? Lasa-te purtat de val si planuieste-ti o calatorie exploratorie si revigoranta in zona Turda, judetul Cluj. Casa Moteasca este pregatita sa te intampine si sa te uimeasca cu peisajele deosebite intr-un ambient natural care iti vor asigura o vacanta linistita, plina de tihna si relaxare. Porneste intr-o calatorie minunata in Tara Motilor -o locatie desebit de importanta in care obieceiurile si traditiile se intrunesc. Bucura-re de ceea ce iti ofera mama natura prin obiectivele demne de admirat cum ar fii: rezervatia naturala Cheile Turzii dar si mirificul traseu al Muntilor Apuseni, Valea Ariesului.

Casa Moteasca reprezinta locatia ideala in care poti evada de nelinistiile zilnice si in care ambientul relaxant iti va servi drept refugiu pentru zilele pe care alegi sa le petreci aici. Pe timpul sederii tale, te poti rasfata cu facilitatile puse la dispozitie in locatie. Aici poti gasi terasa si gradina minunata in care poti petrece ore in sir bucurandu-te de natura, citind o carte buna sau doar ca sa te scalzi in razele soarelui pe sezlong. De asemenea, daca sorele arde prea tare ai posibilitatea de a te racori in piscina. Printe activitatile pe care ti le propui sa le desfaori pe durata calatoriei tale, locatia te pofteste sa te infrupti din bucatele traditionale romanesti si din retete locale gatite ca la mama acasa.

Un sejur in aceasta locatie naturala si bogata din punct de vedere cultural iti va permite sa admiri unele dintre cele mai deosebite zone din tara. Casa Moteasca este localizata in localitatea Mihai Viteazu din judetul Cluj,astfel ai posibilitatea de a-ti planifica timpul in asa fel incat sa apuci sa vizitezi obiectivele turistice cheie din zona. In proximitatea locatiei este localizata Salina Turda, care reprezinta un punct de interes atat pe plan national cat si pe plan international. Aici puteti afla informatii pretioase care au avut un impact major in istoria si dezvoltarea culturala a judetului, aceasta fiind recunoscuta ca fiind un monument istoric important. Mai mult, puteti face o drumetie pe Cheile Turzii care sunt o arie protejata de interes national iar aceasta zona ofera un peisaj carstic de o salbaticie rara.

In aceasta locatie pe care WorkTeamFun ti-o recomanda cu toata caldura, intalnesti toate facilitatile necesare pentru desfasurarea unui team builing ideal care iti asigura atat activitati dinamice si inovative dar si placerea de a descoperi si de aexplora punctele culturale si istorice importante din zona.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Casa Moteasca deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.