baile felix
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Evadeaza din rutina zilnica la Baile Felix |Hotel Aqua

Din momentul in care iesi din casa intreaga ta zi devine o fuga continua. Ajungi la munca, mananci in graba, fugi spre casa. Auzi claxoane fugitive si alarmante in fiecare clipa petrecuta pe strada.In casa vrei sa termini toate treburile cat mai rapid, iar in finalul zilei iti raman doar cateva clipe in care iti poti trage sufletul. Uneori, rutina zilnica devine atat de obositoare incat simti ca te sufoci si nu poti evada din aceasi plasa plina de griji si probleme.

Daca te regasesti in randurile de mai sus, pune totul pe -pauza- lasa grijiile si nelinistiile zilnice in urma si bucura-te de tine si de persoanele apropriate intr-o locatie linistita, retrasa fata de toate neplacerile. Hotel Aqua este situat in judetul Bihor, la Baile Felix fiind asadar remediul ideal pentru orice chestiune care sta in calea zambetului si linistii tale sufletesti. In sejurul tau te poti delecta prin metodele si tratamentele SPA puse la dispozitia ta pentru a te detasa de toate nelinistiile: masaje de relaxare, tonifiante, sauna umeda sau uscata, dusurile emotionale, ploi tropicale, bai de plante.

Toate aceste facilitati pe care le intalnesti la Hotelul Aqua iti aduc nenumarate beneficii atat pentru starea fizica cat cea psihica, printre acestea se numara: reducerea anxietatii acumulate, inlaturarea stresului si cea a oboselii musculare, stimularea sistemului imunitar si calmarea durerilor de cap, a celor articulare si musculare. Cu toate aceste plusuri acumulate in urma sejurului la Hotelul Aqua vei vedea ca buna ta dispozite si vitalitatea vor fi hranite si intretinute, tonusul fizic si psihic va fi mai ridicat iar toate aceste beneficii se vor oglindi in felul in care vei face fata provocarilor cotidiene la care te intorci, in care performatele tale vor creste vizibil.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

Evadeaza de rutina zilnica si acumuleaza energie si vitalitate. Alege un sejur la Hotel Aqua pentru a-ti lua doza de relaxare si a gasi placere in zilele obisnuite alturi de prietenii, familia sau colegii tai !

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.