baile 1 mai
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Programe si activitati teambuilding, Teambuilding

Ambient de vis in Baile 1 Mai

Incepe sa iti planuiesti vacanta si vino sezonul asta sa faci cunostinta cu sora mai mica a Bailor Felix, descopera una dintre cele mai spectaculoase oaze de relaxare din Romania si profita din plin de frumusetea clipelor de tihna alaturi intr-un ambient destins.

În articolul de azi, WorkTeamFun iti propune o locatie care poate servi drept alternativa celor care locuiesc in Vestul tarii dar nu numai. Pentru zilele toride de vara in care simti nevoia sa te eliberezi de energia urbana iti recomandam cu incredere sa alegi Hotel Aqua. Locatia este pozitionata in zona centrala a statiunii turistice Baile 1 Mai, care se afla in apropriere de unul dintre cele mai frumoase orase din tara: Oradea. O vacanta in aceasta locatie este mai mult decat potrivita pentru eliberarea energiilor negative acumulate, limpezirea gandurilor dar si pentru incarcarea propriilor forte.

Un prim aspect al acestei recomandari este importanta pe care o ofera hotelul Aqua asupra relaxarii oamenilor. Locatia iti pune la dispozitie unele dintre cele mai noi inovatii pentru placerea turistilor. Alegand un sejur aici te poti delecta inotand in piscinele hotelului, poti sta ore intregi in jacuzzi sau te poti supraincalzii in sauna umeda, uscata. Alte metode deosebite de rasfat accesibile turistilor sunt: dusurile emotionale aromate cu ploaie tropicala, aroma de fructe si ceata rece aroma de menta, ploile tropicale, baile de plante. O noutate a acestei locatii o reprezinta cromoterapia – care mixeaza pe relaxarea psihicului uman cu ajutorul celor sapte culori regasite si in curcubeu. Aceasta tehnica prezinta un impact pozitiv puternic asupra dispozitiei si sanatatii mintale, aceasta fiind insotita si de sesiuni de meloterapie este cunoscuta ca un leac pentru anumite afectiuni.

Bineinteles, facilitatilor descrise anterior li se pot adauga si alte tratamente SPA, recunoscute pentru beneficiile si puterea de detensionare pe care o au asupra fizicului si psihicului. Astfel, te poti destinde prin masaje relaxante, reflexogene,anticelulitice sau tonifiante care iti vor conferi cu desavarsite o alta aura si dispozitie la finalul sejurului. Cei care isi doresc sa urmeze tratamente purificante pot alege detoxifierea care ajuta la eliminarea toxinelor din organism si ajuta la slabit, dar si terapia prin salina care este recunoscuta pentru ameliorarea tulburarilor de somn sau a anxietatii dar si alte afectiuni respiratorii.

De asemenea, dupa rasfaturile si activitatile care iti stau la dispozitie pe toata durata sejurului in aceasta locatie, ai posibilitatea de a te delecta cu meniul diversificat disponibil in interiorul restaurantului. Mancarea este variata si este menita sa satisfaca toata gusturile si toti pofticiosii.

In inchieierea, WorkTeamFun recomanda cu toata caldura Hotelul Aqua pentru ambientul relaxant de care se pot bucura toti doritorii, dar si pentru facilitatile disponibile pentru organizarea unor team building-uri sau altor evenimente corporate.

Daca va doriti sa petreceti cateva zile de neuitat in una dintre cele mai frumoase locatii din Romania, puteti intra in legatura directa cu locatia. ( www.hotelaqua.ro )

 

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

 Echipa Work Team Fun iti recomanda Hotel Aqua deoarece este o locatie care ofera posibilitati de relaxare in aer liber dar si in interior, fiind potrivita pentru tot felul de activitati. Ai posibilitatea de a descoperi Romania prin drumetiile la obiectivele turistice aflate in preajma locatiei.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.