activitati sportive
Activitati si organizare de teambuilding, Locatii Teambuilding, Munca in Echipa, Programe si activitati teambuilding, Rolul unui Teambuilding, Teambuilding

Activitatile sportive si team building-ul

Esti pasionat de sport sau simti nevoia sa fii in miscare in majoritatea timpului? Iti plac aventurile, jocurile extreme sau cele sportive care hranesc competivitatea si ambitia din tine?

Incearca un team building extrem intr-o locatie care iti ofera toate posibilitatile pentru a putea face tot ce iti trece prin cap impreuna cu echipa ta.

Te incanta marea sau muntele? Acum le poti avea pe ambele in acelasi loc alaturi de toate activitatile dinamice pe care ti le propui sa le incerci. Locatia pe care noi ti-o recomandam este Fisherman’s Resort, care datorita zonei in care este plasata iti ofera o gama larga de facilitati si servicii de care poti profita pentru o vacanta de neuitat.

In aceasta locatie poti incerca o multitudine de activitati: de la plimbari cu bicicleta, la jogging, pescuit sportiv si ture cu caiacul pe lac. Pe langa aceste lucruri, locatia pune la dispozitia turistilor o baza nautica, o plaja pentru cei carora le plac activitatile mai relaxante si un centru wellness pentru ca ziua ta sa fie rasplatita cu un moment de relaxare si buna dispozitie intr-un ambient cat mai linistitor.

Daca inca nu te-am convins sa iti rezervi un loc la Fisherman`s Resort, ar trebui sa afli ca poti practica o multime de sporturi: de la fotbal pana la tenis de masa sau biliard. Totodata, ti se ofera toate resursele necesare pentru ca tu impreuna cu echipa ta sa faceti drumetii pe munte,  rafting, alpinism sau chiar zbor cu parapanta pentru colegii mai aventurosi.

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

Pentru un team building de succes si placut WorkTeamFun recomanda Fisherman’s Resort   ca un loc care ofera variate posibilitati de a petrece timpul impreuna cu grupul tau. Prin practicarea tutoror activitatilor prezente in aceasta locatie iti garantam inchegarea grupului pentru formarea unei echipe adevarate.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.