activitati de team building
Activitati si organizare de teambuilding, Munca in Echipa, Programe si activitati teambuilding, Rolul unui Teambuilding

Activitati de team building si beneficiile lor

Intotdeauna este complicat sa organizezi si sa alegi activitatile potrivite pentru un team building astfel incat sa fie pe placul tuturor. In functie de nevoile echipei tale, activitatile pe care le propui trebuie sa se centreze pe un anumit obiectiv: mai multa comunicare, ridicarea moralului,motivare. Aceste lucruri fiind elementare in coagularea oricarei echipe. Activitatile unui team building ar trebui sa fie alese tinand cont de slabiciunile membrilor echipei tocmai pentru a le transforma in puncte tari pentru binele grupului.

In acest sens, vom prezenta niste activitati de team building si beneficiile care reies din acestea.  Plictisul de fiecare zi poate ingreuna munca in echipa si motivatia cu care vin angajatii si isi fac treaba la locul de munca. Acelasi mediu, zi de zi poate duce spre o rutina ce nu este prielnica. Tocmai pentru a evita acest lucru, o escapada in natura, departe de oras si grijile zilnice este poate lucrul care le lipseste colegilor tai. In aceasta escapada, activitatiile in aer liber precum: scavanger hunt, rafting, drumetii, jocuri sportive si alte exercitii de echipa sporesc interactiunea intre membrii echipelor. Acestia descoperindu-si fiecare punctele tari si slabe intr-un mediu deosebit de cel in care se intalnesc in fiecare zi.

Daca activitatile outdoor de team building sunt o provocare prea mare pentru echipa din care faci parte exista si activitati indoor.  Acestea  prezinta si ele la randul lor beneficii asupra relatilor interpersonale de la locul de munca. Printre excercitiile pe care le-ai putea incerca intr-un mediu inchis care nu permite multa desfasurare sunt: quiz-uri pe diverse teme, intreceri de gatit, karoke sau chiar jocuri de logica. Toate acestea ii ajuta pe colegii tai sa se concentreze asupra aceluiasi obiectiv, trecand peste pragul formalitatii impuse de activitatile uzuale din mediul de la munca.

Succesul fiecarei organizatii depinde foarte mult de coeziunea care se creeaza intre membrii grupului. Aceasta unitate se formeaza intampinand provocari si lucrand impreuna in echipa, iar oportunitatea pentru a face asta in mod eficient este organizarea unui team building

Daca ai nevoie de ajutor in organizarea unui team building potrivit pentru echipa ta, WORK TEAM FUN este pregatita sa sara in ajutorul tau!

Daca iti doresti si tu un teambuilding pentru dezvoltarea si motivarea echipei, daca vrei sa ii ajuti pe oamenii din echipa ta sa se cunoasca mai bine, sa lucreze mai bine impreuna, sa dezvolti comunicarea, sa performeze si sa stie cum sa reactioneze in fata provocarilor, alege un progarm de teambuilding personalizat realizat de o echipa specializata in acest domeniu. Traineri si psihologi organizationali, care creaza activitati indoor, outdoor, si activitati extreme pentru echipa ta.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.